Panelgesprek: het belang van gezonde voeding !

Oostende | 26 juni - 20 u

De Grote Post
Hendrik Serruyslaan 18 A
8400 Oostende
Deelnemers: Sandra Bekkari en Stephanie Scheirlynck
Prijs: € 20 pp inclusief receptie achteraf
Voedingsdeskundige Sandra Bekkari coacht al zo’n 20 jaar mensen naar een gezondere levensstijl. In 2008 ontwikkelde ze de Sana-methode: een eenvoudige methode waarbij stap voor stap nieuwe en gezonde gewoontes worden aangeleerd dat diëten totaal overbodig maakt. De focus ligt op kleine aanpassingen in je gewoontes die grote veranderingen teweegbrengen. Het resultaat? Een gezonder, slanker en energieker leven! Sandra Bekkari is auteur van de boeken ‘Gezond en Slank’, ‘Topchefs koken gezond’ en van de bestsellerreeks ‘Nooit meer diëten’ en is tevens gekend van de tv-programma’s ‘Lekker Op’, Lekker mee’ en ‘Out of the box’ op regionale televisie. Op 26 juni 2017 gaat Sandra in gesprek met andere voedingsdeskundigen en geeft ze meer duiding over de ‘Sana-methode’, met tal van praktische tips en voorbeelden hoe ook jij op een eenvoudige en haalbare manier je doel kan bereiken, terwijl je kan blijven genieten van lekker eten!
Stephanie Scheirlynck haalde in de zomer van 2016 de nationale pers als experte in sportvoeding door haar werk voor Olympisch kampioenen Greg Van Avermaet, en Nafi Thiam en o.a. Jolien D’Hoore en Wout Van Aert. Ze geeft individueel advies, maar ook aan sportverenigingen en bedrijven. Ze schreef ook Het Sportkookboek, de praktische referentie voor sporters die zeker willen zijn dat ze de juiste dingen eten. Zo optimaliseer je snel je sportprestaties en haal je het meeste uit je actieve tijd - www.hetsportkookboek.com  
HENDRIK CAMMU is afdelingshoofdgynaecologie en hoogleraar aan deVUB. Sinds vele jaren houdt hij zich bezig met het populariseren van medischewetenschap, eerst in de krant De Tijd, dan in EOS. Van 2007 tot2009 had hij een wekelijkse rubriek in het VRT-programma De laatste showHij wordt regelmatig gevraagd omduiding te geven voor radio en tv.
Met de actieve steun van Oostende, Europese Sporthoofdstad 2017