Kwetsbare avond

Maakt kwetsbaarheid ons sterker? Bekende en minder bekende Vlamingen getuigen. Verhalen uit hun leven gegrepen. En in deze Warmste Week geven wij 1 euro per aanwezige aan het goede doel.

Kwetsbaarheid in alle vormen behandelen kan niet op één avond maar je kan wel in detail gaan op de belangrijkste aspecten. Kwetsbaarheid kan breed gaan: stress, burn-out, andere vormen van psychische kwetsbaarheid…het werk, het gezin, de familie, vrienden, kennissen, sociale media, peer pressure,…
Onze maatschappij evolueert razendsnel: er komen nieuwe invloeden en culturen op ons af die onze vaste gewoontes Sommigen beweren dat je sterker wordt als je je eigen kwetsbaarheid in de ogen kijkt. Maar is dat wel zo? Wij proberen kwetsbaarheid te duiden, bespreekbaar te maken en op een positieve manier te overtuigen dat kwetsbaarheid er nu eenmaal is maar kan opgelost worden. Deze avond is een kwetsbare avond voor mensen die zich open willen stellen: teksten, getuigenissen, gesprekken...
Eerste gasten: Siegfried Bracke (Voorzitter Parlement), Ignace Van Doorselaere (CEO Neuhaus), Marc Van Ranst (griepcommissaris, hoogleraar virologie, epidemiologie, en bio-informatica), Vincent Mannaert (CEO Club Brugge), Ann Ceurvels (actrice en jeugdcoach bij Coacs), Sven Mary (advocaat), Daniel Demoustier (fotograaf), Ann De Bisschop (Medialaan, Director Corporate Identity & Well being), Eline Zenner (KU Leuven en mama van Adeline), Rob Vanoudenhoven, Johan Vande Lanotte, Aziz Hamdard, en Karlijn Sileghem

Oostende | 8 december 2017 - 20 u
De Grote Post
Hendrik Serruyslaan 18 A
8400 Oostende

Gesprekken over, van, voor en met mensen.

Share this