Wie zijn de Content Makers?

Marleen Verstraete studeerde Sinologie in Leuven en kan een carrière voorleggen in opleiding, communicatie, management en vooral HR – en dat hoofdzakelijk in ambitieuze West-Vlaamse familiebedrijven. Daarnaast is ze actief als lid van adviesraden en HR verenigingen. 

Marleen staat voor een eigentijdse visie op management, professioneel en no-nonsense, zonder er zware systemen rond te timmeren.  

Marleen kan u adviseren op vlak van HR beleid in de breedste zin van strategie uitvoering , verandertrajecten, opleidingsbeleid tot organisatieontwerp, employer branding en interne communicatie.

+32 475 85 69 81

marleen@thecontentmakers.com

The Content Makers ondersteunen u met een unieke mix van
business strategie, management, HR en communicatie

Bart Vandesompele studeerde Germaanse Filologie en Bedrijfscommunicatie in Gent. Hij verdiende onder meer zijn sporen als Head of Communication en Sponsoring bij BASE en Algemeen Directeur van het FilmFest Gent. De laatste jaren is hij een duizendpoot die zijn klanten helpt om te groeien en vooral te verbinden. 

Bart gelooft in de positieve kracht van het netwerk en de verbinding tussen het bedrijfsleven en de wereld van cultuur, sport, zorg, politiek, media en onderwijs. 

Bart kan u adviseren op vlak van corporate en interne communicatie, branding, PR, public affairs, sponsoring, social media, crisis management en verandertrajecten.

M +32 485 20 02 01

E  bart@thecontentmakers.com

 "Doelgericht vanuit een duidelijke visie."
 "Sterk in projecten."
 "Conceptueel denken en pragmatisch doen."
 "Graag “on top of things”"
 "Open en rechtdoorzee."
 "Een sterk verlangen om het verschil te maken."
 "Gedreven bruggenbouwers."
 "Met hart en ziel."

Het zijn niet onze woorden, maar die van de talloze mensen met wie we mochten samenwerken. U vindt de volledige getuigenissen op onze LinkedIn profielen.

LinkedIn Marleen  en LinkedIn Bart

Als The Content Makers bundelen wij onze ervaring om u een unieke toegevoegde combinatie te bieden van communicatie en human resources, van intern en extern, van woorden en daden.