De Contentmakers

Bart Vandesompele - The Content Makers

Bart VandesompeleThe Content Makers organiseren reizen, staan in voor specifiek maatwerk voor bedrijven en hosten op regelmatige tijdstippen debatten en panelgesprekken. We werken daarvoor samen met gerenommeerde professionals en freelance journalisten zoals Lisbeth Imbo, Fien Sabbe  en anderen.

Content Maker Bart Vandesompele heeft vele communicatie- en corporate watertjes doorzwommen (BASE, Film Fest Gent, Community Gent, verschillende organisaties als freelancer) en is naast bij The Content Makers vooral actief als bruggenbouwer tussen de cultuursector en bedrijfsleven. Hij zoekt dagelijks naar creëren van verbanden tussen cultuur, sport, media en bedrijfsleven. Een grote challenge !

Mensen zoeken naar informatie en willen meer weten over wat er om zich heen gebeurt. Hij werkt dagelijks aan het verbinden tussen mensen en organisaties in de maatschappij. The Content Makers is de ideale uitlaatklep voor een maatschappelijk engagement, vooral om opiniemakers en experten dichter bij de mensen te brengen.

 

Wat doen we?

logo  The Content Makers
The Content Makers gaan op zoek naar de oorzaken, naar de achtergrond van een thema of tendens. Naar de fundamenten van een maatschappij, concreet, no bullshit…!
We brengen nationale opinieleiders en experten samen en zoeken naar de juiste antwoorden. Dat kan gaan in de vorm van een debat of panelgesprek of een avond rond een opzienbarend boek dat is verschenen. 
Helpen social media bij een betere informatieverspreiding? Zo ja, hoe vermijd je zaken zoals "fake news"? Krijgen media en journalisten nog wel tijd om een dossier grondig uit te spitten en "fact checking" te doen ?
Wij volgende actualiteit en proberen in te spelen op thema's die u en ons aanbelangen !      
      
Capture the mind, shoot for the heart, …and make people smile !